Simppeli Konsultti

Kotisivut yritykselle

Verkkosivun analytiikka ja kehitys: Avain pienyrittäjän menestykseen

Olen Simppeli Konsultti, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka on omistautunut auttamaan pienyrittäjiä, seuroja ja yhdistyksiä heidän verkkonäkyvyytensä parantamisessa. Vuodesta 2021 lähtien olen tarjonnut kumppanuutta, joka ei keskity vain sivuston rakentamiseen, vaan myös sen jatkuvaan kehittämiseen ja analytiikkaan.

Miksi verkkosivun analytiikka on tärkeää? Verkkosivun analytiikka ei ole vain numeroita ja kaavioita; se on ymmärrystä siitä, miten kävijät käyttäytyvät sivustollasi. Tämä tieto on arvokasta, sillä se auttaa tunnistamaan, mikä toimii ja mikä ei, mahdollistaen näin sivuston jatkuvan parantamisen. SEO-osaamiseni avulla voimme yhdessä varmistaa, että sivustosi ei vain houkuttele kävijöitä, vaan myös muuntaa heidät asiakkaiksi.

Data-analytiikka ja SEO: Pienyrittäjän työkalut menestykseen Suomen markkinoilla

Kun pienyrittäjä pyrkii kasvattamaan liiketoimintaansa Suomen markkinoilla, verkkosivun data-analytiikka ja hakukoneoptimointi (SEO) ovat korvaamattomia työkaluja. Ne tarjoavat syvällistä tietoa siitä, miten asiakkaat löytävät ja käyttävät verkkosivua, mikä mahdollistaa kohdennetummat ja tehokkaammat markkinointistrategiat.

pienyrittäjän kotisivut

Ymmärrä asiakkaasi paremmin Data-analytiikan avulla voit seurata kävijöiden käyttäytymistä sivustollasi reaaliajassa. Näet, mistä he tulevat, mitä sivuja he katsovat eniten ja kuinka kauan he viipyvät kullakin sivulla. Tämä tieto auttaa ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja toiveita paremmin, mikä on ensiarvoisen tärkeää tuotekehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Näkyvyys hakukoneissa SEO:n avulla voit parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Googlessa. Kun sivustosi on optimoitu oikeilla avainsanoilla ja laadukkaalla sisällöllä, se nousee hakutuloksissa korkeammalle, mikä lisää mahdollisuuksiasi tavoittaa uusia asiakkaita.

Haluatko lisätä kotisivusi löytyvyyttä?

Henkilökohtainen palvelu, joka kasvaa kanssasi Tarjoan henkilökohtaista palvelua, joka sisältää vuosittain 3 työtuntia huoltoon, koulutukseen tai muihin tarpeisiin, varmuuskopiot, kaksi päivitystä ja kaksi analytiikkapalaveria. Nämä palaverit ovat tilaisuuksia, joissa voimme yhdessä tarkastella dataa ja tehdä strategisia päätöksiä sivustosi kehittämiseksi ja kävijämäärän kasvattamiseksi.

Koko matkan digitaalinen kumppani Simppeli Konsultti on kumppanisi koko digitaalisella matkallasi. Tarjoan palveluita, jotka kattavat kaiken metatiedoista ja Google-mainospalveluista aina verkkosivujen, kotisivujen ja blogien luomiseen. Tavoitteenani on olla luotettava ja osaava kumppani, joka auttaa sinua saavuttamaan digitaaliset tavoitteesi.

Ota yhteyttä – kasvatetaan yhdessä Jos haluat kuulla lisää siitä, miten voimme yhdessä kehittää yrityksesi verkkonäkyvyyttä, ota rohkeasti yhteyttä. Olen täällä auttamassa sinua navigoimaan digitaalisen markkinoinnin maailmassa ja varmistamaan, että yrityksesi erottuu edukseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top