Simppeli Konsultti

Kotisivut ja verkkokaupat pienyrittäjille, seuroille, yhdistyksille ja yrityksille

Digikumppani pienille yrityksille, seuroille tai yhdistyksille.

Tervetuloa Simppeli Konsultin kotisivujen ja verkkokauppojen maailmaan, missä digitaalinen innovaatio yhdistyy käytännön tehokkuuteen. Olen intohimoinen luomaan ainutlaatuisia verkkokokemuksia ja auttamaan yrityksiä menestymään verkossa.

Miksi Kotisivut ja Verkkokaupat Ovat Tärkeitä?

Kotisivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti. Ne luovat ensivaikutelman ja auttavat asiakkaita löytämään sinut verkossa. Verkkokaupat, puolestaan, tarjoavat mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaa ja lisätä myyntiä ympäri vuorokauden.

Arvostelut

Palveluni

Toimivat kotisivut

Räätälöin responsiiviset ja visuaalisesti houkuttelevat kotisivut, jotka edustavat brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Sisällytän helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän, jotta voit päivittää sivujasi vaivattomasti.

Verkkokaupat, jotka myyvät

Luon tehokkaat verkkokaupat, jotka parantavat myyntiäsi ja tarjoavat asiakkaillesi sujuvan ostokokemuksen. Integroin turvalliset maksuvaihtoehdot ja varmistan verkkokaupan suojauksen.

Kuinka voin auttaa sinua

Kotisivujen ylläpito, huolto ja kehitys

Tarjoan uusille asiakkaille ensimmäiselle vuoden huolenpitopalvelun ilmaiseksi, joka takaa koulutuksen, ylläpidon, huolto- ja kehitystoimenpiteet tulevaisuudelle.
P.S. Tämä ei sido asiakasta mihinkään.

Koulutus

Koulutan kaikki asiakkaani käyttämään heille luomiani kotisivuja, jotta pienyrittäjä, seura tai yhdistys voi myös itse omalla aikataulullaan tehostaa omaa tekemistään ja liiketoimintaa.

Tarjous uusille kotisivu asiakkaille

Huolenpitopalvelu

Ensimmäiselle vuodelle ilmaiseksi

150
+ ALV
  • 3 ilmaistyötuntia verkkosivun muutoksiin
  • 2 kotisivun kehitys palaveria
  • Varmuuskopiot sivustosta
Ilmainen

Kotisivun perusominaisuudet

Löydettävyys

Kun ihmiset hakevat tarpeeseensa palveluita, tuotteita tai neuvoja on tärkeää, että verkkosivustosi löytyy paikallisille potentiaalisille asiakkaille.

Responsiivisuus

Internetin selaus tapahtuu vahvasti jo mobiililaitteilla ja edelleen vuosittain huomataan prosentuaalista kasvua internetin käytössä mobiililaitteilla.

Tietoturva ja tietosuojasäädökset

Jokaiselle sivustolle yritetään murtautua jossain vaiheessa ja silloin on tärkeä tietoturva olla kunnossa. Tietosuojasäädökset ovat muuttuneet viime vuosina paljon ja varmasti tulevaisuudessa. Ne on tärkeää pitää ajantaisisina.

Kotisivuprojektin eteneminen

1. Vaihe

Neuvottelut

Keskustellaan avoimesti tarpeista, toiveista ja murheista. 

Kotisivuprojekteissa ei valitettavasti kaikki toimi kaikilla ja teen jokaiselle yksilöllisen suunnitelman ja tarjouksen.

1. Vaihe

2. vaihe

Tarjous

Jos et halua ostaa, ei ole pakko. Tärkeää on, että sopimus on reilu molemminpuoleisesti ennen kuin jatkamme.

2. vaihe

3. Vaihe

Toteutus

Kotisivuprojekti alkaa ja asiakas saa koevedokset nähtäväksi ennen kuin kotisivu julkaistaan.

3. Vaihe

4. Vaihe

Julkaisu

Kotisivut julkaistaan vasta, kun maksava asiakas on ne hyväksynyt!

4. Vaihe

5. vaihe

Analysointi ja kehitys

Verkkosivua on tärkeää jatkuvasti kehittää ja lukea siitä saamaa dataa, jotta esim. voidaan varmemmin löytyä verkosta potentiaalisille asiakkaille.

Uusille kotisivu asiakkaille huolenpitopalvelu vuodeksi ilmaiseksi!!

5. vaihe

Blogi

lan, network, computer-2815248.jpg
Digimarkkinointi

Kotisivun Remontointi, Korjaus, Huolto ja Kehitys

Tervetuloa Simppelin Konsultin blogiin! Olen innoissani jakamaan kanssasi tietoa siitä, miten voimme yhdessä pitää kotisivusi kunnossa, sekä kehittää niitä entistä
Lue Lisää →
Kotisivut yritykselle
Digimarkkinointi

Verkkosivun analytiikka ja kehitys: Avain pienyrittäjän menestykseen

Olen Simppeli Konsultti, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka on omistautunut auttamaan pienyrittäjiä, seuroja ja yhdistyksiä heidän verkkonäkyvyytensä parantamisessa. Vuodesta 2021 lähtien
Lue Lisää →
Digimarkkinointi

Budjettiystävällisen kotisivun luominen pienelle yritykselle

Pienillä yrityksillä on usein rajalliset budjetit verkkosivustojen kehittämiseen, mutta ammattimaisen näköinen verkkosivusto on ratkaisevan tärkeä verkkonäkyvyyden ja asiakkaiden hankinnan kannalta.
Lue Lisää →

Jos etsit kumppania, joka auttaa sinua menestymään digitaalisessa maailmassa, olen täällä auttamassa. Ota yhteyttä, niin voimme aloittaa yhdessä matkan kohti digitaalista menestystä.

Kiinnostuitko?

Yksi kumppani koko digitaaliselle matkalle.
Scroll to Top