Simppeli Konsultti

Digimarkkinointi

Tervetuloa Simppeli Konsultin digimarkkinoinnin maailmaan, missä digitaalinen näkyvyys, strategia ja menestys kohtaavat. Olen täällä auttaakseni sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi digitaalisessa maailmassa.

Miksi Digimarkkinointi On Tärkeää?

Digimarkkinointi on tänä päivänä erittäin tärkeä osa yrityksen markkinointistrategiaa, ja sen avulla yritykset voivat tavoittaa asiakkaitaan digitaalisissa kanavissa. Tässä muutamia syitä, miksi digimarkkinointi on niin merkityksellistä:

  1. Tavoittaa asiakkaat verkossa: Digitaalisen markkinoinnin avulla yritykset voivat tavoittaa asiakkaansa siellä, missä he viettävät aikaa – eli verkossa. Digimarkkinointi kattaa laajan kirjon erilaisia markkinointitoimenpiteitä, kuten hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin ja display-mainonnan.

  2. Kohdennettavuus: Digimarkkinoinnilla pystytään kohdentamaan mainontaa hyvin tarkasti erilaisten kohdennusmääritysten perusteella. Tämä mahdollistaa tehokkaamman viestinnän ja paremman tuloksen saavuttamisen.

  3. Taloudellisuus: Digimarkkinointi tarjoaa mahdollisuuden saavuttaa suuren yleisön edullisesti. Yritykset voivat tehdä markkinointia edullisesti ja saada näkyvyyttä verkossa.

  4. Mittaus ja optimointi: Digimarkkinointi mahdollistaa kampanjoiden tarkan mittaamisen ja seurannan. Tämä auttaa jatkuvan kehittämisen ja optimoinnin avulla saavuttamaan parempia tuloksia.

  5. Sosiaalisen median merkitys: Suomessa on todella paljon internetin käyttäjiä ja suomalaiset viettävät paljon aikaa sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median markkinointi onkin erityisen tärkeä osa digimarkkinointia Suomessa. Sosiaalisessa mediassa yritykset voivat tavoittaa asiakkaitaan tehokkaasti ja rakentaa vahvaa brändiä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että digimarkkinointi on erittäin tärkeä osa markkinointia Suomessa, ja sen avulla yritykset voivat tavoittaa asiakkaansa tehokkaasti digitaalisissa kanavissa.

Arvostelut

Palveluni

Hakusanamainonta Googlessa

Miltä kuulostaisi, että juuri teidän palvelut tai tuotteet tulevat vastaan niille paikallisille henkilöille, jotka sitä juuri hakevat ja tarvitsevat?
Tätä kutsutaan hakusanamainonnaksi.

Kuva- tai videomainonta

Onko sinulla tuote tai palvelu, jota haluat mainostaa kuvalla tai videolla suositussa palvelussa? Tarviiko keksiä hyvät Sloganit? Tarviiko kuvat muokata? Onko epäselvää missä kanavissa potentiaaliset asiakkaat liikkuvat. Ei hätää, minä autan!

Mainonta valitussa somekanavassa

Ei kannata mainostaa omia palveluita umpimähkään siellä ,täällä ja tuolla vaan siellä missä ne potentiaaliset asiakkaat on. Suunnitellaan ja valitaan oikein niin onnistutaan varmemmin.

Blogi ja artikkelit

Blogien ja artikkelien kirjoittaminen itsessään on erittäin työlästä ja vaativaa hommaa. Sitten sen pitäisi löytyä vielä kaikille, jotka tarvitsevat. Tehdään asiat Simppelisti.

Kuinka autan sinua

1. vaihe

Neuvottelut

Keskustellaan avoimesti tarpeista, toiveista ja murheista. 

Digimarkkinoinnissa ei valitettavasti kaikki toimi kaikilla ja teen jokaiselle yksilöllisen suunnitelman ja tarjouksen.

1. vaihe

2. Vaihe

Tarjous vaihe

Jos et halua ostaa, ei ole pakko. Tärkeää on, että sopimus on reilu molemminpuoleisesti ennen kuin jatkamme.

2. Vaihe

3. vaihe

Toteutus

Mainoskampanjat ja blogi sekä artikkelikirjoitukset toteutetaan niin kuin on sovittu ja aikataulussa. 

Myös konversiot ja muut toteutetaan juuri niin kuin pitääkin

3. vaihe

4. vaihe

Jatkuva kehitys ja analysointi

Digimarkkinointi tänäpäivänä on siitä eriskummallista, että se vain paranee ja kehittyy kasvaessaan. Miksi? Vastaus on data. Siksi seuraan jatkuvasti asiakkaiden tuloksia ja dataan, jotta varmasti saadaan mahdollissimman tehokkaita tuloksia.

4. vaihe

Blogi

lan, network, computer-2815248.jpg
Digimarkkinointi

Kotisivun Remontointi, Korjaus, Huolto ja Kehitys

Tervetuloa Simppelin Konsultin blogiin! Olen innoissani jakamaan kanssasi tietoa siitä, miten voimme yhdessä pitää kotisivusi kunnossa, sekä kehittää niitä entistä paremmiksi. Yrittäjänä tiedän, kuinka tärkeää ...
Lue Lisää →
Kotisivut yritykselle
Digimarkkinointi

Verkkosivun analytiikka ja kehitys: Avain pienyrittäjän menestykseen

Olen Simppeli Konsultti, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka on omistautunut auttamaan pienyrittäjiä, seuroja ja yhdistyksiä heidän verkkonäkyvyytensä parantamisessa. Vuodesta 2021 lähtien olen tarjonnut kumppanuutta, joka ei ...
Lue Lisää →
Digimarkkinointi

Budjettiystävällisen kotisivun luominen pienelle yritykselle

Pienillä yrityksillä on usein rajalliset budjetit verkkosivustojen kehittämiseen, mutta ammattimaisen näköinen verkkosivusto on ratkaisevan tärkeä verkkonäkyvyyden ja asiakkaiden hankinnan kannalta. Tässä viestissä jaamme vinkkejä budjettiystävällisen ...
Lue Lisää →

Jos etsit kumppania, joka auttaa sinua menestymään digitaalisessa maailmassa, olen täällä auttamassa. Ota yhteyttä, niin voimme aloittaa yhdessä matkan kohti digitaalista menestystä.

Tervetuloa mukaan matkalle kohti digitaalista menestystä!
Scroll to Top