Simppeli Konsultti

Budjettiystävällisen kotisivun luominen pienelle yritykselle

Pienillä yrityksillä on usein rajalliset budjetit verkkosivustojen kehittämiseen, mutta ammattimaisen näköinen verkkosivusto on ratkaisevan tärkeä verkkonäkyvyyden ja asiakkaiden hankinnan kannalta. Tässä viestissä jaamme vinkkejä budjettiystävällisen verkkosivuston luomiseen, joka näyttää edelleen ammattimaiselta ja vastaa yrityksesi tarpeita.

Valitse oikea alusta
Oikean alustan valitseminen on ensimmäinen askel budjettiystävällisen verkkosivuston luomisessa. Saatavilla on monia verkkosivustojen rakentajia, kuten Wix, Squarespace ja WordPress,jotka tarjoavat edullisia vaihtoehtoja pienille yrityksille. Nämä alustat tarjoavat malleja, jotka voidaan mukauttaa vastaamaan brändiäsi ja yrityksesi tarpeita.

Pidä asiasi simppelinä
Verkkosivustosi suunnittelun pitäminen yksinkertaisena ei ole vain kustannustehokasta, vaan se myös parantaa käyttökokemusta. Sekava verkkosivusto voi olla vierailijoille ylivoimainen ja voi vaikeuttaa heidän tarvitsemansa tiedon löytämistä. Keskity olennaisiin tietoihin ja pidä suunnittelusi puhtaana ja helppokäyttöisenä.

Käytä ilmaisia kuvia ja grafiikkaa
Kantakuvat ja -grafiikka voivat lisääntyä nopeasti, mutta monet sivustot tarjoavat ilmaisia korkealaatuisia kuvia ja grafiikkaa, kuten Unsplash, Pexels ja Canva. Ilmaisten kuvien ja grafiikan käyttö voi auttaa sinua säästämään rahaa verkkosivustojen kehittämisessä tinkimättä ulkonäöstä.

TEE-SE-ITSE -sisällön luominen
Luomalla verkkosivustosi sisällön itse voit säästää paljon rahaa tekstinkirjoittamisessa ja sisällön luomisessa. Varmista, että sisältösi on hyvin kirjoitettua, mukaansatempaavaa ja kohdeyleisöllesi räätälöityä. Muista sisällyttää mukaan ainutlaatuinen myyntiehdotuksesi ja selkeä toimintakehotus kannustaaksesi kävijöitä ryhtymään toimiin.

Pienyrittäjän kotisivut
WordPress järjestelmä käytössä kyseisessä kotisivu -projektissa.

Optimoi hakukoneille
Verkkosivustosi optimointi hakukoneita varten voi auttaa sinua houkuttelemaan lisää liikennettä sivustollesi, mikä voi lisätä myyntiä ja tuloja. Optimoi sisältösi avainsanatutkimuksen avulla ja varmista, että verkkosivustosi on mobiiliystävällinen parantaaksesi sijoitustasi hakukoneissasi.

Harkitse ulkoistamista
Jos sinulla on rajoitetusti aikaa tai asiantuntemusta, tiettyjen verkkosivustojen kehittämisen osien ulkoistaminen voi olla kustannustehokas ratkaisu. Voit esimerkiksi palkata freelance-verkkokehittäjän tai -suunnittelijan auttamaan verkkosivustojen kehittämisen teknisissä asioissa tai tekstinkirjoittajan auttamaan sisällön luomisessa.

Simppeli Konsultti tarjoaa pitkällä tähtäimellä edullista verkkosivusto -ratkaisua, jossa pääset ”valmiiseen pöytään” koulutettuna tekemään omia muutoksia ja viilauksia heti nyt ja tulevaisuudessa. Kiinnostuitko?

Simppeli Konsultti tarjoaa uusille kotisivu asiakkailleen Huolenpito palvelun ensimmäiselle 12 kuukaudelle ilmaiseksi!!! Arvo 150 € + ALV (vuonna 2024).

Johtopäätös

Budjettiystävällisen verkkosivuston luomisen pienyrityksellesi ei tarvitse olla pelottavaa. Noudattamalla tässä viestissä esitettyjä vinkkejä voit luoda ammattimaisen näköisen verkkosivuston, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja budjettia. Muista valita oikea alusta, pitää suunnittelusi yksinkertaisena, käyttää ilmaisia kuvia ja grafiikkaa, luoda omaa sisältöä, optimoida hakukoneita varten ja harkita tarvittaessa ulkoistamista. Pienellä luovuudella ja kekseliäisyydellä voit luoda verkkosivuston, joka auttaa pienyritystäsi menestymään.

Valmistaudu valitsemaan joko ”subscription” eli ns. kuukausittainen veloitus järjestelmä hankinta kuluihin tai vaihtoehtoisesti investoit aluksi suuremmalla summalla ja säästät pitkässä juoksussa varteen otettavia summia rahaa.

Scroll to Top