Simppeli Konsultti

pienyrittäjän kotisivut

Helpoiten kotisivut pienyrittäjälle: Näin saat laadukkaat ja edulliset kotisivut ilman piilokuluja

Oletko pienyrittäjä, seura tai yhdistys, joka kaipaa kotisivuja? Haluatko sivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös ovat helppokäyttöiset ja tuovat lisää asiakkaita tai jäseniä? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan.

kotisivut yksinyrittäjälle

Minä olen Simppeli Konsultti, ja vuodesta 2021 lähtien olen erikoistunut auttamaan pienyrittäjiä, seuroja ja yhdistyksiä digitaalisen maailman ja fyysisten IT (ATK) – ongelmissa ja haasteissa.

Haluan olla seurojen, yhdistysten ja yritysten sekä yrittäjien ainut digitaalinen kumppani, jonka he tarvitsevat.

Lähestyn kotisivujen rakentamista yksinkertaisesti ja avoimesti, sillä uskon, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus laadukkaisiin ja edullisiin kotisivuihin ilman piilokuluja niin, että se on pitkäkestoinen investointi, jota voi muokata organisaation muuttuviin ja kasvaviin tarpeisiin. Minun kanssani et maksa ylimääräisestä.

Haluan tarjota asiakkaalle mahdollisimman reilun ja pitkäntähtäimen valinnan digitaalisille palveluille. Voitte luottaa ammattitaitooni myös tulevaisuuden haasteissa. Kotisivuprojektissa teillä voi olla jo valittuna webbihotelli tai ei. Kaikki hoituu mitä tarvitaan.

Kaikilla ihmisillä on mahdollisuus myös rakentaa itse kotisivu tai verkkokauppa, mutta lupaan, että on 110% helpompaa hypätä verkkosivujen ”rattiin”, jos digitaalinen pohjarakenne on luotu viisasti ja myös helpoksi organisaatiolle tai yksilölle käytettäväksi.

Koska asiakkaalla on mahdollisuus myös itse käyttää ja muokata sivuston tekstejä ja ulkoisia muutoksia, jos on valmis oppimaan.

Kaikille asiakkailla mahdollisuus käyttökoulutukseen

Reilu henkilökohtainen palvelu on toinen vahvuuteni. Jatkuvuudesta neuvotellaan aina palaverien yhteydessä.

Huolenpitopalvelu
– 3 työtuntia vuodessa, joita voit käyttää esimerkiksi sivustosi huoltoon tai koulutukseen.
– Varmuuskopiot pahan päivän varalle.
– Sivuston päivitys 2x vuosi.
– 2 analytiikkapalaveria, jonka avulla voidaan nostattaa sivustosi löydettävyyttä ja kannattavuutta.

Asiakkaana voit valita webhotellin itse tai valita mieluisimman, mikä vahvistaa omistajuussuhdettasi digitaaliseen materiaaliisi. Haluan olla koko matkan digitaalinen kumppanisi, tarjoten niin metan kuin Googlen mainospalvelut, verkkosivut, kotisivut, blogit ja muut digitaaliset ratkaisut.

Tavoitteeni on antaa sinulle reilu ja osaava kuva itsestäni, samalla houkutellen sinua ottamaan yhteyttä. Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri, olen täällä auttamassa sinua kasvattamaan digitaalista läsnäoloasi. Ota rohkeasti yhteyttä, oli kyseessä sitten puhelu, sähköposti tai yhteydenottolomakkeen täyttäminen sivuillani. Innolla odotan, miten voisin auttaa juuri sinua!

Scroll to Top