Tietoa yrittäjästä

"Neuvotellaan reilusti ja toteutetaan joustavasti"

Arvot

Rehellisyys – Reiluus – Palvelualttius

Visio

Olla kävelevä mainostoimisto

Missio

Palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin

Simppelin toiminta

Simppeli Konsultti toteuttaa kotisivuja ja digimarkkinoinnin palveluita yrityksille, seuroille, yhdistyksille, yrittäjille ja vaikka kenelle! Sivut toteutetaan WordPress -alustalle ja toiminta-alueena on koko Suomi, mutta pääosin toimitaan Varsinais-Suomen alueella Turku-Raisio-Kaarina-Naantali jne.

Kaikki palvelut voidaan toteuttaa etäyhteyksillä, joten huolia ja murheita palvelun saatavuudesta ei ole.

Simppeli Konsultti toteuttaa kaikki palvelunsa henkilökohtaisesti, jolloin Simppeli Konsultti on henkilökohtaisesti vastuussa kaikkien palveluiden toimivuudesta.

nettisivut halvalla

Kuka on Simppeli Konsultti?

Simppeli Konsultin takana seisoo yksityinen elinkeinonharjoittaja Niko Hakala. Olen Datanomi ja korkeakoulutettu Tradenomi.

Digimarkkinoinnin parissa aloitin vuonna 2017 yhdessä alan suurimman toimijan riveissä, josta intohimo yrittäjien auttamiseen, yritystoimintaan ja digimarkkinointiin alkoi.

Simppeli konsultin pohjimmaisena ideana on luoda toimivia, helppokäyttöisiä, ongelmattomia ja asiakasystävällisiä kotisivuja WordPress -alustalle. Tärkeintä kuitenkin Simppelin toiminnassa on asiakastyytyväisyys ja, koska toimin yksityisyrittäjänä niin palaute tulee salamana perille ja näin ollen pystyn nopeilla ja verkkaisilla liikkeillä korjaamaan tilanteen asiakkaan eduksi, eikä asiakkaan tarvitse odottaa korjauksia ja muutoksia pitkään.

Minä olen perhekeskeinen, urheilusta nauttiva ja intohimoinen business mies Kaarinan, Littoisista. Toivon suuresti, että saan mahdollisuuden auttaa asiakkaitani menestymään digitaalisessa maailmassa entistä paremmin.

Motto: “Neuvotellaan reilusti ja toteutetaan joustavasti”

Ystävällisin terveisin

Simppeli Konsultti
Niko Hakala

Vieritä ylös