Kotisivu-Expertti Simppeli Konsultti

office, notes, notepad-620817.jpg

Mistä tai keneltä pienyrittäjän kannattaa ostaa kotisivut?

Pienyritysten omistajat voivat halutessaan ostaa verkkosivuston freelancerina suuren mainostoimiston sijaan useista syistä. Freelancereilla on usein alhaisemmat hinnat ja tarjoavat enemmän henkilökohtaista huomiota, koska he työskentelevät yleensä harvempien asiakkaiden kanssa saman aikaisesti.

He voivat myös olla joustavampia lähestymistavassaan ja valmiita mukautumaan erityisiin tarpeisiin ja pyyntöihin. Lisäksi freelancereilla voi olla erityisosaamista tietyillä web-kehityksen tai -suunnittelun aloilla, ja he voivat tarjota ainutlaatuisemman ja räätälöidymmän verkkosivuston, joka erottuu suuren toimiston tarjoamista yleisemmistä tuotteista.
office, notes, notepad-620817.jpg
Pienyritysten omistajat ostavat verkkosivuston freelancerilta suuren mainostoimiston sijaan, koska:

1. Kustannukset: Freelancereilla on tyypillisesti alhaisemmat yleiskustannukset, mikä tarkoittaa, että he voivat tarjota edullisempia hinnoittelua verkkosivustojen suunnittelu- ja kehityspalveluille.

2. Henkilökohtainen palvelu: Freelancerit voivat tarjota yksilöllisempää palvelua ja huomiota yksityiskohtiin, koska he työskentelevät usein suoraan asiakkaan kanssa, kun taas suurilla mainostoimistoilla voi olla useita hallinto- ja byrokratiatasoja.

3. Joustavuus: Freelancerit ovat usein joustavampia projektin laajuuden ja aikataulun suhteen, mikä voi olla hyödyllistä pienyritysten omistajille, joilla voi olla rajalliset resurssit tai joiden on muutettava suunnitelmiaan muuttuvien olosuhteiden perusteella.

4. Erikoistuminen: Freelancereilla voi olla erityisiä taitoja tai tietoja tietyillä aloilla, kuten hakukoneoptimoinnissa tai sähköisessä kaupankäynnissä, mikä voi olla erityisen hyödyllistä pienyritysten omistajille, joilla on erityistarpeita tai tavoitteita.

Tästä huolimatta suuren mainostoimiston kanssa työskentelyllä on myös etuja, kuten suuremmat resurssit, laajempi palveluvalikoima ja vakiintunut maine. Loppujen lopuksi päätöksen siitä, työskenteletkö freelancerin vai suuren toimiston kanssa, tulisi perustua pienyrityksen omistajan erityistarpeisiin ja tavoitteisiin.

Miksi siis omasta mielestäni osun paremmin asiakkaiden tarpeisiin kuin isot mainostoimistot?

Simppeli Konsultin reilu bisnes on sellaista, joka tarjoaa laadukkaita web-kehityspalveluita kohtuulliseen hintaan sekä läpinäkyvää ja rehellistä viestintää asiakkaiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että olen selkeä hinnoistani, tarjoamistani palveluista ja projektien toteuttamisaikataulusta. Osaan myös vastata asiakkaiden kysymyksiin ja huolenaiheisiin sekä olen valmis tekemään muutoksia tai tarkistuksia varmistaakseeni, että asiakas on tyytyväinen lopputuotteeseen.

Suurin ja erottavin tekijä on, että asiakkaan omistat itse oman webhotellin ja siitä lisää alla!

Oman webhotellin omistaminen on paljon parempi vaihtoehto kuin suuren markkinointitoimiston käyttäminen useista syistä. Ensinnäkin, kun omistat oman webhotellin, sinulla on täysi hallinta sivustoosi ja sen toimintaan liittyviin asioihin, kuten nopeuteen ja varmuuskopiointiin. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa sivustosi tarpeidesi mukaan ja parantaa sen suorituskykyä nopeasti, ilman tarvetta konsultoida markkinointitoimistoa.

Toiseksi, omistamalla oman webhotellin, sinulla on myös mahdollisuus valita sopivat työkalut ja ohjelmistot sivustosi käyttöön, mikä voi auttaa sinua optimoimaan sivustosi paremmin hakukoneille ja siten parantaa sen näkyvyyttä.

Kolmanneksi, omistamalla oman webhotellin sinulla on myös mahdollisuus säästää kustannuksia, koska et ole riippuvainen markkinointitoimiston palveluista ja hinnoittelusta. Oman webhotellin käyttäminen voi olla edullisempi vaihtoehto pitkällä aikavälillä, ja sinulla on myös mahdollisuus laajentaa sivustoasi ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Kaiken kaikkiaan, omistamalla oman webhotellin sinulla on täysi hallinta sivustosi ylläpidosta ja kehittämisestä, sekä mahdollisuus säästää kustannuksia ja käyttää sivustosi tehokkaasti hakukoneoptimointiin. Tämä tekee omasta webhotellista paremman vaihtoehdon kuin suuren markkinointitoimiston käyttäminen.

Scroll to Top