Simppeli Konsultti

office, notes, notepad-620817.jpg

Mistä tai keneltä pienyrittäjän kannattaa ostaa kotisivut?

Pienyritysten omistajat voivat halutessaan ostaa verkkosivuston pienyrittäjältä suuren mainostoimiston sijaan useista syistä. Pienyrittäjällä on usein alhaisemmat hinnat ja tarjoavat enemmän henkilökohtaista huomiota, koska he työskentelevät yleensä harvempien asiakkaiden kanssa samanaikaisesti.

He voivat myös olla joustavampia lähestymistavassaan ja valmiita mukautumaan erityisiin tarpeisiin ja pyyntöihin. Lisäksi pienyrittäjällä voi olla erityisosaamista tietyillä web-kehityksen tai -suunnittelun aloilla, ja he voivat tarjota ainutlaatuisemman ja räätälöidymmän verkkosivuston, joka erottuu suuren toimiston tarjoamista yleisemmistä tuotteista.

office, notes, notepad-620817.jpg

Pienyritysten omistajat ostavat verkkosivuston pienyrittäjältä suuren mainostoimiston sijaan, koska:

1. Kustannukset: Pienyrittäjällä on tyypillisesti alhaisemmat yleiskustannukset, mikä tarkoittaa, että he voivat tarjota edullisempia hinnoittelua verkkosivustojen suunnittelu- ja kehityspalveluille.

2. Henkilökohtainen palvelu: Pienyrittäjät voivat tarjota yksilöllisempää palvelua ja huomiota yksityiskohtiin, koska he työskentelevät usein suoraan asiakkaan kanssa, kun taas suurilla mainostoimistoilla voi olla useita hallinto- ja byrokratiatasoja.

3. Joustavuus: Pienyrittäjät ovat usein joustavampia projektin laajuuden ja aikataulun suhteen, mikä voi olla hyödyllistä pienyritysten omistajille, joilla voi olla rajalliset resurssit tai joiden on muutettava suunnitelmiaan muuttuvien olosuhteiden perusteella.

4. Erikoistuminen: Pienyrittäjillä voi olla erityisiä taitoja tai tietoja tietyillä aloilla, kuten hakukoneoptimoinnissa tai sähköisessä kaupankäynnissä, mikä voi olla erityisen hyödyllistä pienyritysten omistajille, joilla on erityistarpeita tai tavoitteita.

Tästä huolimatta suuren mainostoimiston kanssa työskentelyllä on myös etuja, kuten suuremmat resurssit, laajempi palveluvalikoima ja vakiintunut maine. Loppujen lopuksi päätöksen siitä, työskenteletkö pienyrittäjän vai suuren toimiston kanssa, tulisi perustua pienyrityksen omistajan erityistarpeisiin ja tavoitteisiin.

Miksi siis omasta mielestäni osun paremmin asiakkaiden tarpeisiin kuin isot mainostoimistot?

Tässä on lyhyt kuvaus siitä, miksi minä olisin pienyrittäjälle hyvä yhteistyökumppani:

  • Minä olen Simppeli Konsultti, ja olen erikoistunut pienyrittäjien, seurojen ja yhdistysten kotisivu kumppaniksi. Olen toiminut alalla vuodesta 2017 lähtien, ja olen auttanut monia tyytyväisiä asiakkaita luomaan ja ylläpitämään heidän kotisivujaan.
  • Minun kanssani saat laadukkaat ja edulliset kotisivut ilman piilokuluja. Sinä päätät, missä webhotellissa sivustosi sijaitsee, ja saat kaikki tunnukset ja salasanat itsellesi. Sivustosi on sinun omaisuuttasi, eikä siitä koidu taakkaa, vaikka yhteistyömme loppuisi tai et menestyisi.
  • Minulla on reilu henkilökohtainen palvelu, jonka jatkuvuudesta neuvotellaan aina palaverien yhteydessä. Palveluuni sisältyy 3 työtuntia vuodessa, joita voit käyttää esim. sivustosi huoltoon, itsesi tai henkilöstösi koulutukseen. Lisäksi teen sivustollesi varmuuskopiot, päivitän sen kaksi kertaa vuodessa ja pidän kaksi analytiikka palaveria, joissa käymme läpi sivustosi kävijämäärää ja kehitysehdotuksia.
  • Tarkoituksenani on olla koko matkan digitaalinen kumppanisi, jolta saat niin metan kuin Googlen mainospalvelut, verkkosivut, kotisivut, blogit ja muut digitaaliset ratkaisut. Haluan antaa sinulle reilun ja osaavan kuvan itsestäni, mutta silti houkutella sinua ottamaan yhteyttä.

Toivon, että tämä kuvaus oli hyödyllinen ja kiinnostava. Jos haluat tietää lisää minusta ja palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä minuun. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen sivuillani. Odotan innolla kuulevani sinulta! 😊

Scroll to Top